Rosendaalseweg krijgt nieuw asfalt

Foto: Roelofsgroep

Van 29 maart tot en met 9 april zijn er werkzaamheden aan de Rosendaalseweg tussen de Middenweg en de Bernardlaan. De bovenste laag asfalt is versleten en wordt vervangen door een nieuwe laag asfalt.

Het werk wordt overdag tussen 7.00 en 16.30 uur gedaan.

Datum afsluiting

  • Van 29 maart tot en met 2 april is de Rosendaalseweg tussen de Middenweg en de dr. Schaepmanlaan volledig afgesloten voor alle verkeer.
  • Van 6 april tot en met 9 april is de Rosendaalseweg tussen de dr. Schaepmanlaan en de Bernardlaan volledig afgesloten voor alle verkeer.

Bereikbaarheid

Alle woningen zijn te voet bereikbaar. Je kunt niet parkeren langs de wegvlakken waaraan gewerkt wordt. Suez leegt de afvalcontainers op de reguliere ophaaldagen.

Openbaar vervoer

Bussen worden omgeleid en enkele bushaltes vervallen tijdelijk. Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Planning

De planning kán uitlopen als er sprake is van slechte weersomstandigheden.

Begrip

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. De gemeente doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Roelofs: www.roelofsgroep.nl/gow of download gratis de Roelofs-app.
Op Bereikbaar Gelderland vind je een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op alle wegen in en rondom Arnhem. Je kunt de data in de kaart aanpassen om te zien welke werkzaamheden er op dat moment zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen