Nieuw asfalt op Velperplein en Velperbinnensingel

Foto: Wikipedia

Het Velperplein en de Velperbinnensingel worden van 6 tot en met 18 mei van nieuw asfalt voorzien. Het werk vindt stapsgewijs plaats. Het gebied is dan afgesloten voor alle verkeer.

Ook fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van de oversteekplekken.

Velperbinnensingel: 9 tot 10 mei

De werkzaamheden aan de Velperbinnensingel zijn overdag van zaterdag 9 mei om 6.00 uur tot zondag 10 mei om 22.00 uur. Tijdens de werkzaamheden aan de Velperbinnensingel is het niet mogelijk om het centrum te verlaten via het Velperplein. Je kunt het centrum alleen verlaten via de Roggestraat en de Beekstraat.
Het centrum blijft in dit weekend via de Telefoonstraat wel bereikbaar. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen oversteken bij de kruising van de Velperbinnensingel en de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat.

Velperplein: 17 tot 18 mei

De werkzaamheden aan het Velperplein zijn overdag én ’s nachts van zondag 17 mei om 6.00 uur tot maandag 18 mei om 5.30 uur. Tijdens de werkzaamheden aan het Velperplein is het niet mogelijk om het centrum in te rijden via de Telefoonstraat. Ook kun je het centrum niet verlaten via het Velperplein.
De route voor het bereiken en verlaten van het centrum loopt via de Roggestraat en de Beekstraat.
Voetgangers en (brom)fietsers kunnen oversteken bij de oversteek nabij het Musispark / Lauwerspark.

Bushaltes Velperplein

Naast de werkzaamheden in het weekend aan de Velperbinnensingel en het Velperplein zijn werkzaamheden aan de bushaltes van het Velperplein. Die zijn er van woensdag 6 tot en met vrijdag 10 mei en van maandag 11 tot en met vrijdag 16 mei.
Deze werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de bereikbaarheid van de binnenstad. Ook de lijnbussen blijven de halte Velperplein aandoen.

Busdiensten

In het weekend van 9 en 10 mei blijven de lijnbussen rijden van en naar de bushalte Velperplein.
Op zondag 17 mei is de bushalte Velperplein niet bereikbaar, wel de bushalte Willemsplein.
Voor actuele vervoersinformatie zie www.breng.nl.

Planning

De planning kán uitlopen. De gemeente doet er alles aan om de overlast te beperken. Wij hopen op jouw begrip tijdens de werkzaamheden.

Meer informatie

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de website van aannemer Roelofs. Met de Roelofs-app ontvang je snel en overzichtelijk het laatste nieuws over de werkzaamheden. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen.
Kijk hieronder voor routes bereikbaarheid.asfalt

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden