Amsterdamseweg krijgt nieuwe riolering

Foto: Gemeente Arnhem

De Amsterdamseweg krijgt op de kruising met de Bovenbrugstraat nieuwe riolering. De verharding wordt tijdelijk aangebracht in de vorm van betonklinkers en wordt later geasfalteerd.

De werkzaamheden starten op maandag 23 maart om 7.15 uur en duren naar verwachting tot en met vrijdag 3 april 16.15 uur.

Alle wegen die aansluiten op de Bovenbrugstraat  zijn tijdens de werkzaamheden voor het doorgaande verkeer afgesloten. Voor de rijstrook stad IN geldt dat het verkeer om-en-om langs de werkzaamheden moet rijden. Er komen tijdelijke verkeersregelaars en verkeerslichten.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is één rijrichting van de Amsterdamseweg tussen huisnr. 15 en het CITO-gebouw afgesloten. Dit is de rijbaan vanuit Ede richting centrum. De andere rijbaan, van het centrum richting Ede, blijft open. Alle autoverkeer wordt over die rijbaan geleid. De Bovenbrugstraat kan men alleen vanaf de stationszijde bereiken. Aanliggende percelen zijn steeds te voet of per fiets bereikbaar. U ziet het ook op dit kaartje (3,1 mb).

Veiligheid

Overdag begeleiden twee verkeersregelaars (één aan elke kant van de afzetting) het verkeer op de Amsterdamseweg. ’s Nachts wordt er een verkeersregelinstallatie ingezet. Deze verkeerslichten gaan aan voor het verkeer dat langs het werkvak leidt.

Begrip

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Aannemer Dostal doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Voor de veiligheid staan er waarschuwingen en afzettingen.

Heeft u vragen?

Dostal Wegenbouw uit Vorden (www.dostal.nl) voert de werkzaamheden uit. Voor vragen of voor meer informatie kan men terecht bij Arie Bakker. U bereikt hem op 06- 83 64 02 98. Mailen naar [email protected] kan ook.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden