Oud elektrisch speelgoed niet weggooien maar inleveren!

Foto:

Arnhem – Steeds meer Sinterklaascadeautjes hebben een stekker of batterij. Vaak vervangen ze een oudere variant die dan vervolgens in de minicontainer belandt. Zonde, want ook elektrisch speelgoed kan prima worden gerecycled.Wecycle Sinterklaas inzamelactie

Arnhem – Steeds meer Sinterklaascadeautjes hebben een stekker of batterij. Vaak vervangen ze een oudere variant die dan vervolgens in de minicontainer belandt. Zonde, want ook elektrisch speelgoed kan prima worden gerecycled.
Wecycle Sinterklaas inzamelactie

Wecycle vraagt daarom samen met gemeente Arnhem aan alle kinderen voortaan een verVanglijstje te maken. Hierop kunnen ze al hun oude elektrische speelgoed, spelcomputers en andere apparaten zetten die na Sinterklaas ingeleverd moeten worden bij het afvalbrengstation.

Wecycle-slee cadeau

Wie in de twee weken na Sinterklaasavond oud elektrisch speelgoed of andere apparaten inlevert bij het afvalbrengstation, krijgt een uniek Wecycle-sleetje cadeau én maakt kans op een familiebox hotelovernachting. Wees er wel snel bij want voor de Wecycle-slee geldt op=op.

Afvalbrengstations

In Arnhem hebben we twee afvalbrengstations. Bij beide afvalbrengstations kunnen de oude elektrische apparaten worden ingeleverd. De afvalbrengstations zijn te vinden op:
• Afvalbrengstation Noord, Beijerinckweg 9 a, 6827 BN Arnhem (Arnhemse Broek)
• Afvalbrengstation Zuid, De Overmaat 17, 6831 AE Arnhem

Kijk voor meer informatie over deze actie op www.wecycle.nl/sint. Op deze site is onder meer de verVanglijst te vinden en een filmpje met de Groene Piet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen