Laatste SpijkerQuiz 2012 in het Spijkerkwartier

Foto:

Arnhem – ‘Hoe hoog is jouw SQ?’ Voor de vierde keer in 2012 organiseert een team van enthousiaste vrijwilligers op zaterdag 17 november de enige, eigen SpijkerQuizvoor de bewoners van het Spijkerkwartier.

Arnhem – ‘Hoe hoog is jouw SQ?’ Voor de vierde keer in 2012 organiseert een team van enthousiaste vrijwilligers op zaterdag 17 november de enige, eigen SpijkerQuiz
voor de bewoners van het Spijkerkwartier.

De SpijkerQuiz wordt gepresenteerd door Hester Macrander. De jury bestaat uit drie leden uit de organisatie: Loek Laarman, Han Doornebosch en Irene Korff.
Van de dertien deelnemende straten staat in het algemeen klassement team Kastanjelaan aan kop, op de hielen gezeten door het team BLVD. En blijft in het  SpijkerQuizklassement, waarin de kennis over het Spijkerkwartier wordt getoetst, de Spijkerstraat aan de leiding?
Het wordt spannend: het is de bedoeling dat de beste quizzer in 2013 mee gaat doen aan de Nieuwsquiz van De Gelderlander. Of dat gaat lukken is nog niet bekend, maar er wordt aan gewerkt.

Vijf keer acht vragen

De quiz bestaat zoals altijd uit vijf rondes van acht vragen. De vragenrondes zijn min of meer thematisch en kunnen over allerlei onderwerpen gaan, maar er zitten zeker ook vragen over Arnhem en het Spijkerkwartier tussen.
In 2013 gaat de SpijkerQuiz zijn tweede jaargang in, maar dan minder frequent dan in 2012. Het aantal SpijkerQuizzen wordt gehalveerd naar twee. Vier SpijkerQuizzen legde een iets te zware wissel op de organisatie. Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen en het voor onszelf leuk te houden hebben we voor minder quizavonden gekozen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen