Gemeente Arnhem gaat Ruitenberglaan tijdelijk afsluiten

Arnhem – Van maandag 24 september 2012 tot en met april 2013 gaat de gemeente Arnhem het riool in de Ruitenberglaan vernieuwen. In deze periode wordt de Ruitenberglaan in delen tijdelijk voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten.De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en de Stadsboerderij blijven altijd bereikbaar via de Lange Water of de Laan van Presikhaaf. Dit geldt ook voor de hulpdiensten. Het verkeer wordt met borden omgeleid.Riool vernieuwd

Arnhem – Van maandag 24 september 2012 tot en met april 2013 gaat de gemeente Arnhem het riool in de Ruitenberglaan vernieuwen. In deze periode wordt de Ruitenberglaan in delen tijdelijk voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten.
De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) en de Stadsboerderij blijven altijd bereikbaar via de Lange Water of de Laan van Presikhaaf. Dit geldt ook voor de hulpdiensten. Het verkeer wordt met borden omgeleid.
Riool vernieuwd

Gemeente Arnhem werkt hard om op een aantal locaties in de stad de riolering te vervangen. Ook de riolering in de Ruitenberglaan wordt aangepakt. Bij de methode die de gemeente in de Ruitenberglaan uitvoert, vervangen we de oude rioolbuizen door nieuwe buizen. De oude rioolbuizen liggen parallel aan de spoordijk. Deze oude buizen worden zoveel mogelijk verwijderd, maar in sommige gevallen kan dat niet. De oude buizen die niet verwijderd kunnen worden, giet de gemeente dicht met vloeibeton.

De nieuwe riolering komt onder de rijbaan van de Ruitenberglaan te liggen. Hiervoor moet de straat worden opengebroken. Dat doet de gemeente in gedeelten, zodat de overlast voor de omgeving tot een minimum wordt beperkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen