Gezocht burgercommissie straatnamen

Arnhem – De commissie voor de straatnaamgeving adviseert het college van burgemeester en wethouders over (nieuwe) straatnamen in de gemeente Arnhem.

Arnhem – De commissie voor de straatnaamgeving adviseert het college van burgemeester en wethouders over (nieuwe) straatnamen in de gemeente Arnhem.

De commissie bestaat uit meerdere ambtenaren en externe deskundigen. Sinds 2004 kent de commissie ook burgerleden. Als lid van de commissie voor de straatnaamgeving reikt uw invloed tot in de verre toekomst!
Profiel

Het nieuwe burgerlid woont in Arnhem en kent de stad goed. Hij of zij heeft belangstelling voor de geschiedenis van de stad en de gebouwde omgeving. Hij of zij heeft gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen en neemt een onafhankelijke positie in. Belangrijke kwaliteiten voor dit werk zijn goed kunnen samenwerken, oplossingsgericht denken en creativiteit.
Praktische zaken

Als commissielid neemt u deel aan ongeveer vijf vergaderingen per jaar. De bijeenkomsten vinden plaats op de donderdagmiddag en duren twee tot drie uur. Uw inbreng is het formuleren van adviezen vanuit het algemene perspectief van de bewoner van Arnhem.

 

Een burgerlid wordt benoemd voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging met nogmaals drie jaar. Er wordt een proeftijd van één jaar gehanteerd. Lidmaatschap van de commissie voor de straatnaamgeving wordt gehonoreerd met een vergoeding van honderd euro per vergadering.

 

Meer informatie over deze functie is te verkrijgen via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen