Ondernemerssubsidie voor project tegen voedselverspilling

Foto: Shutterstock

Wist je dat iedere kilo voedsel die in de prullenbak verdwijnt €7,- waard is? Gelderland van Morgen is hét project van provincie Gelderland om voedselverspilling tegen te gaan.

Het project is met name bedoeld voor de horeca, catering en zorginstellingen. Doe jij mee met jouw bedrijf?

Verduurzamen en kosten besparen

Wat als je jouw bedrijf kan verduurzamen en daarbij kosten kan besparen? Via het programma Gelderland van Morgen krijg je ondersteuning om dit te bereiken. Provincie Gelderland gaat namelijk voor klimaatneutraal en wil daarom samen met de horeca, zorg en (bedrijfs)catering werken aan een duurzaam voedselaanbod. Maak gebruik van deze kans, meld je aan en maak jouw organisatie klaar voor de toekomst!   

Verbeteren marges

Tijdens het programma adviseert en begeleidt Greendish bedrijven om het voedselaanbod te verduurzamen en gezonder te maken. Hierbij is ook veel aandacht voor het verbeteren van marges en gasttevredenheid. Provincie Gelderland subsidieert 50 procent van de kosten van Gelderland van Morgen. De investeringskosten vallen hierdoor ook gunstig uit voor jouw organisatie.
Lees hier het laatste Gelderland van Morgen nieuws

Lees hier alle algemene informatie over het project:

Open de Factsheet ‘Gelderland van Morgen’

Aanmelden

Je kunt ieder moment starten. De uiterste aanmelddatum is 31 december 2023. Laat deze kans niet liggen en plan alvast een afspraak in. Ze vertellen je dan graag meer over het project en bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen met verduurzamen.
Neem contact op met Yumi via [email protected] of 06 83144722.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen