Terugroepactie Go-Tan gebakken uitjes

Foto: Go-Tan

Fabrikant Go-Tan roept verpakkingen met gebakken uitjes terug. In sommige verpakkingen kunnen mogelijk metaaldeeltjes zitten.

De terugroepactie geldt voor twee verpakkingen, die van 500 gram en 1200 gram.

Check achterzijde verpakkingen

De terugroepactie geldt voor twee verpakkingen, die van 500 gram en die van 1200 gram. Check de THT-datum en de batchcode, die op de achterzijde van de verpakking staan:

-Gebakken uitjes 500 gram: THT-datum 7-2-2020 en batchcode L9158

-Gebakken uitjes 1200 gram: THT-datum 11-2-2020 en batchcode L9162

Vergoeding

Heeft u zakken Go-Tan gebakken uitjes gekocht? Is deze hetzelfde als hierboven aangegeven? Eet de gebakken uitjes dan niet op. Stuur een e-mail naar [email protected] . Stuur een foto mee van het product met de batchcode of vermeld de batchcode in uw e-mail, samen met de winkel waar u het product gekocht heeft. Bij vermelding van uw adres en bankrekeningnummer vergoedt Go Tan het aankoopbedrag.

De gebakken uitjes in zakken met een andere THT-datum en in de cups van 100 gram vallen niet onder deze terugroepactie en kunt u veilig eten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van zakken gebakken uitjes door Go-Tan? Stuur dan een e-mail aan [email protected]. Of kijk naar:  Terugroepactie Go-Tan gebakken uitjes

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden