112

Politie zoekt getuigen straatroof

Foto: Pixabay

Op zaterdag 26 oktober is er tussen 02.40 uur en 03.05 uur een straatroof gepleegd in Arnhem zuid. Het slachtoffer fietste vanuit de richting van het Gelredome richting het OHRA gebouw over het fietspad Rijksweg Oost.

Bij het viaduct Brinksestraat viel hem een donkere scooter of motor op. Deze reed achter hem aan de dijk op en dwong hem te stoppen. Het slachtoffer moest onder bedreiging van een mes zijn spullen afgeven. De verdachten zijn hierna teruggereden richting Gelredome. De verdachten waren met zijn tweeën, op een motor of scooter. Deze had geen windscherm.  Ze droegen donkere kleding en donkere helmen.

Getuigenoproep

Hebt u die nacht, van vrijdag op zaterdag, een duo op een motor of scooter zien rijden op dat fietspad, of een fietspad daar in de omgeving? Er zijn meer soortgelijke diefstallen geweest in ons gebied. Als u weet, of een vermoeden hebt, wie er achter deze diefstallen zit dan verzoeken wij u dit te melden via het meldformulier. U kunt ook bellen met 0900-8844. Of u kunt anoniem uw melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden