Rozet op zoek naar Arnhemse helden

Foto: Rozet

Rozet is samen met alle Arnhemmers op zoek naar nieuwe helden. Heb jij een held? Meld hem of haar aan en wie weet wordt die van jou in december uitgeroepen tot dé Arnhemse held van 2019.

Iedereen kan een held zijn. Kleine dingen die iemand soms doet, kunnen voor een ander van enorm waardevol zijn. Misschien ben jij wel iemands held, zonder dat je het weet. Of misschien heb jij wel een held. Iemand die onbaatzuchtig is en zijn tijd en energie steekt in de medemens. Een collega bijvoorbeeld die je helpt met het invullen van ingewikkelde formulieren. Of een buurman die alles in jouw wijk regelt. Of een klasgenoot die jou helpt met Engels. Of die kunstenaar of sporter die jou inspireert. Of…

Hoe werkt het?

Meld jouw held uiterlijk 24 november aan via rozet.nl/arnhemseheld2019 Begin december maken we de genomineerden bekend en kun je stemmen op jouw favoriet. Medio december maken we tijdens een feestelijke avond dé Arnhemse held van 2019 bekend.

De prijs

In Rozet hangen heldenrollen. Op deze rollen staan foto’s van mensen die belangrijk zijn (geweest) voor Arnhem. De Arnhemse held van 2019 krijgt een plek tussen deze helden.

Meer informatie: rozet.nl/arnhemseheld2019

Op de foto Marcel Legerstee, de Arnhemse held van 2018

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden