Medailleregen en records voor EZ&PC

Foto:

In het weekend van 25 en 26 oktober jl. waren de zwemmers van EZ&PC uit Elst actief bij een Jeugdwedstrijd in Wageningen. Ook deel twee van de Gelderse B-Competitie stond op het programma. Een regen van medailles en persoonlijke records was het resultaat.

In Wageningen werd deelgenomen door tien zwemmers en zwemsters, die samen vijftien medailles in de wacht sleepten! Inge Ruisch (2007) bemachtigde twee zilveren medailles op de 50M vrije slag en de 50M schoolslag. Op dezelfde afstanden in hun eigen leeftijdscategorie wonnen Eline Baas en Dana Willemsen (beiden 2005) twee keer goud resp. twee keer zilver, waarmee ze als nieuwkomers meteen indruk maakten.
 
Bridget Vermeer en Danee Sandifort (beiden 2005) legden beslag op de eerste resp. derde plaats bij de 100M vrije slag. Lisa Bakarbessy won de 100M vrije slag en de 200M wisselslag bij de meisjes geboren in 2004, terwijl Emmy Koster daar goed was voor zilver in een mooie tijd op de 100M wisselslag. Jesse van Straaten (2004) won goud op de 50M vrije slag en brons op de 100M wisselslag, terwijl  Tim de Weijer en Thomas van Dijk ( beiden 2003 ) naar goud resp. zilver zwommen op de 100M wisselslag. 
Records
Ook tijdens de B-Competitie op zondag werd er hard gezwommen. Clubrecords werden verbeterd door Milou Bakarbessy en Ymke Vermeulen op de 200M rugslag meisjes 13 resp. 11 jaar en door Natasja Snijders op de 100M wisselslag bij de dames.  
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen