DIRECT Payrolling: één van de snelst groeiende bedrijven van Gelderland

Foto:

Het in Arnhem gevestigde DIRECT Payrolling behoort tot de drie snelst groeiende bedrijven van de provincie Gelderland. Dat maakte de organisatie van de FD Gazellen Awards eergisteren bekend. Op 20 november aanstaande wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Leusden onthuld welk bedrijf van de drie daadwerkelijk de snelste groeier van de provincie is.

Eerder was al bekend dat DIRECT Payrolling tot de 330 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort en daarmee sowieso een FD Gazelle Award in de wacht sleept. Naar nu blijkt, speelt de Arnhemse payrollonderneming op regionaal niveau in de eredivisie en behoort het daarmee tot de kanshebbers voor de Gouden Gazelle, de onderscheiding  voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland.
FD Gazellen Awards
De uitreiking van de FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad en wordt dit jaar voor de elfde keer op rij georganiseerd. Voor de Gazellen Awards komen alleen Nederlandse  ondernemingen in aanmerking die over de periode van de afgelopen drie jaar onafgebroken een omzetgroei van tenminste twintig procent wisten te realiseren. Daarnaast behoort onder andere de financiële gezondheid van het bedrijf tot de belangrijkste criteria. In dat kader kijkt de jury niet alleen kritisch naar de jaarrekening, maar ook naar het betaalbedrag.
De winnaar van de Gouden Gazelle wordt op maandag 1 december in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag bekendgemaakt. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen