Pasar Malam in Burgers’ Zoo Arnhem

Foto: Arnhem Nieuws

In de periode van 20 december 2014 tot en met 4 januari 2015 wordt in Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem de jaarlijkse Pasar Malam georganiseerd. Nergens anders in Europa vindt u een authentieke Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud, en dat elf dagen lang. Tijdens deze dagen blijven delen van de dierentuin langer open en is er een gereduceerde toegangsprijs.

Zelfs als het buiten vriest, is het binnen in de Bush altijd aangenaam warm en waant u zich qua sfeer, entourage en geluiden werkelijk even op het Indonesische Bali. Naast tientallen stands met Indische producten, ontdekt zijn er twee podia met zang en dans uit de Indische archipel en kunt u heerlijk Indisch eten en drinken.
Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatie stands, laten u kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba. In het Bush Restaurant geniet u van een authentieke Indische keuken, maar ook in het Park Restaurant kunt u terecht voor verse pasta’s, pizza’s, pannenkoeken, broodjes en salades.
pasar-malam-2013burgers-zooarnhem-nieuws-2
Optreden tijdens Pasar Malam 2013 (foto: Arnhem Nieuws)
Langer open en gesloten
Tijdens de Pasar Malam in de Bush blijven de Bush, Desert, Ocean en Rimba extra lang open tot 20.00 uur. Ook het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn tot 20.00 uur te bezoeken. De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten om 17.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Vanwege kou en nachtrust gaan de Sumatraanse tijgers in de Rimba om 16.30 uur naar hun nachtverblijven, waar ze helaas niet zichtbaar zijn voor de bezoekers.
Informatie
Pasar Malam in Burgers’ Zoo is geopend van 20 t/m 23 december, 27 t/m 30 december 2014 en 2 t/m 4 januari 2015. Van 15.00 tot 20.00 uur geldt een extra lage toegangsprijs van € 10 per persoon. Kaarten kunnen ook online worden gekocht: www.burgerszoo.nl/pasarmalam
Burgers’ Zoo adviseert om vanaf 15.00 uur eerst naar de dieren in de buitenverblijven te gaan kijken om daarna volop te genieten van de volledig overdekte Pasar Malam in de Bush en de Ocean, Desert en Kids Jungle.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen