Fotocampagne Dierentehuis Arnhem voor extra steun

Foto:

Dierentehuis Arnhem e.o. is een fotocampagne gestart op haar facebookpagina waarin het publiek opgeroepen wordt voor steun. Deze steun bestaat uit een stem in de goede doelen actie van Specsavers: Stichting Specsavers Steunt. Een stem kost geen geld en kan eenmaal per etmaal worden uitgebracht.

De winkelketen in oog- en hoorzorg is in 2010 de Stichting Specsavers Steunt gestart, waarmee zij haar betrokkenheid wil tonen bij de lokale gemeenschap. Per regio kunnen doelen zich aanmelden en door middel van stemmen kan dit doel een bijdrage uit de stichting ‘winnen’. Voor de doelen in 2014 kan gestemd worden tot en met 7 december en men kan eenmaal per 24 uur een stem uitbrengen.
Eén van de doelen in de regio Arnhem is Dierentehuis Arnhem e.o. “Wij zijn als non-profit organisatie altijd op zoek naar extra inkomsten, daarom hebben wij ons voor deze actie aangemeld”, aldus algemeen manager Oswin Geuskens, “om de actie onder de aandacht te brengen zijn we op onze Facebookpagina een fotocampagne gestart.” 
Belangrijk werk
Dierentehuis Arnhem e.o. is gevestigd in Velp, op de grens met Arnhem. De belangrijkste taak van het Dierentehuis is het opvangen van zwerf- en afstandsdieren en deze zo goed mogelijk herplaatsen of terug te bezorgen. Daarnaast is het de standplaats van de Dierenambulance in de regio. Dit belangrijke werk kan niet worden gedaan zonder de inzet van de vele stagiaires en vrijwilligers, de dieren eten immers ook op zon- en feestdagen.
Stemmen
Stemmen kan via de volgende link: Stem op Dierentehuis Arnhem & omstreken; elke dag kan er een stem worden uitgebracht. Een stem uitbrengen kost niets en geeft het Dierentehuis een extra steuntje in de rug en een grotere kans op een bijdrage van de stichting. Of – en hoeveel een goed doel ontvangt hangt af van de klanten van Specsavers. Zij sparen in de winkels voor een lokaal en landelijk doel en kunnen bij het sparen hun wensen aangeven.  
dierentehuis-arnhem-eo-banner-fb
Informatie:
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem e.o.?
Kijk ook eens op: Huisdier van de Week
Op de foto: Oswin Geuskens voor de Dierenambulance (foto: Arnhem Nieuws)
Behalve Stichting Dierentehuis Arnhem & omstreken hebben zich voor de regio Arnhem nog vijf doelen aangemeld: PFC Rheden (i.v.m. afbranden clubgebouw), Maatjes Regio Arnhem, Het Pakhuis Arnhem, Onderling Sterk Arnhem en EHBO St Christoffel Huissen.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen