Op zoek naar meest romantische dierentuin

Foto:

Vrijgezelle dierenliefhebbers maken kans op een bijzondere date in de dierentuin. Kortingswebsite Uitmetkorting.nl selecteert tien ‘stellen’ en stuurt ze naar een dierentuin in Nederland, waaronder Burgers’ Zoo in Arnhem. 

Met de actie ‘Daten in de Dierentuin’ wil de kortingswebsite meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse dag attracties voor diverse doelgroepen en is daarom op zoek naar singles die de meest romantische dierentuin van Nederland willen aanwijzen. De actie is gericht op singles van 18 jaar en ouder.
Volgens de initiatiefnemers is een dierentuinen een perfecte plek voor een eerste date. De aanwezige dieren zijn een leuk gespreksonderwerp en kunnen het ijs sneller doen breken. En wanneer het direct goed klikt zijn er voldoende stille hoekjes te vinden voor een romantisch onderonsje.
Enthousiaste singles kunnen zich opgeven via de website. Na aanmelding maken de singles kans op een gratis leuke dag en kans op een partner voor het leven. Kijk voor alle informatie, voorwaarden en aanmelden op: www.uitmetkorting.nl
Foto © Sven Hans
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen