Shakespeare voor kinderen op kasteel Doorwerth

Op Kasteel Doorwerth treedt op woensdag 23 april Muziektheater ‘Het Kleine Huis’ op met de voorstelling ‘Nu weet ik het niet meer”. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en begint om 13.00 en om 15.00 uur en duurt ongeveer 25 minuten.

Het ‘Kleine Huis’ is een muziektheaterduo bestaande uit Hanne Jacobs en Inge den Haan en Tom Schraven. “Nu weet ik het niet meer” vertelt het verhaal over William Shakespeare. William Shakespeare ontmoette zijn muze toen ze 15 jaar oud was. Hij werd op slag verliefd en baseerde al zijn vrouwelijke rollen op haar verblindende schoonheid en beminnelijke karakter. Nu, 10 jaar later, ziet hij haar weer voor het eerst…
Tijdens de voorstelling beleef je de wereld van William Shakespeare in de bloeitijd van zijn carrière. Je ziet wat er gebeurt als iets niet is wat het lijkt en de grond onder je voeten wegzakt. Het is weer een muziektheater-spektakel met een wirwar van emoties, opstand van bekende personages en vertrouwen in jezelf.
Toegang tot voorstelling en kasteel € 9,50, kinderen t/m 12 jaar € 8,00, donateurs € 6,00 Reserveren noodzakelijk: tel. (026) 339 74 06 of [email protected]. Adres: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2b, 6865 ND Doorwerth.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen