Thomas Verbogt met Lonesome Orchestra in Bibliotheek Arnhem

Foto:

Donderdag 1 mei kunt u genieten van een lezing door Thomas Verbogt, luister bijgezet door live muziek van het Lonesome Orchestra, in de Bibliotheek Arnhem Centrum. Van 20.00 tot 21.00 uur een lezing met beeld en live muziek in het auditorium van Rozet.

De toevallige vondst van een grote verzameling foto’s van meer dan 100 jaar oud bracht componisten Ton Snijders en Sebastiaan Koolhoven tot het schrijven van prachtige filmische muziek, die ze onder de de naam “Ode to a dream” op cd uitbrachten. O.a. The City of Prague Philharmonic en violiste Emmy Verhey werkten mee aan de opnamen. Vanavond speelt het Lonesome Orchestra in een kleine bezetting, met medewerking van componist/arrangeur Ward Veenstra (bekend van o.a. Mathilde Santing). 
Thomas Verbogt
Bij de afbeeldingen – die opgenomen worden in het cd-boekje – schreef schrijver en Gelderlander-columnist Thomas Verbogt de teksten. Hierover vertelt hij vanavond. Deze lezing wordt omlijst door live muziek van het Lonesome Orchestra en geïllustreerd door projecties die gebaseerd zijn op de historische beelden door Philippe Buadinat.
Aanmelden
De lezing vindt plaats in het auditorium van Rozet aan de Kortestraat 16. Leden van de Bibliotheek betalen € 12,50, niet-leden € 15,00. Voor meer informatie en kaarten: http://www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
article
1586
Donderdag 1 mei kunt u genieten van een lezing door Thomas Verbogt, luister bijgezet door
https://arnhem.nieuws.nl/lokaal/20140419/thomas-verbogt-met-lonesome-orchestra-in-bibliotheek-arnhem/
2014-04-19T12:00:00+00:00
https://arnhem.nieuws.nl/media/sites/21/2014/04/mt33ra71pn6wdmoh0phbrlvec-arnhembibliotheekpers.jpg
Lokaal