Interactieve workshops over zelfvertrouwen in april

Foto: JobOn.nl

De maand april staat bij JobOn volledig in het teken van zelfvertrouwen. Gedurende deze maand biedt ze workshops, tips en ondersteuning om werkzoekenden te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en professionele doelen te bereiken.

Marouska Brandt

Op woensdag 10 april en vrijdag 19 april organiseert eventmanager Marouska Brandsma in Arnhem twee leerzame en interactieve workshops over dit onderwerp.

Essentieel

Zelfvertrouwen is essentieel tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Het stelt werkzoekenden in staat om met kracht en overtuiging te solliciteren, zichzelf te presenteren en te netwerken. “Bij JobOn zien we dagelijks hoe werkzoekenden worstelen met zelfvertrouwen rond het vinden van een passende baan. Tijdens onze workshops en activiteiten wordt hierover veel gesproken en gedeeld met elkaar, wat al heel waardevol is. Om nog meer mensen vol zelfvertrouwen stappen te laten zetten, besteden we in april extra aandacht aan dit thema met onze campagne ‘Maak werk van zelfvertrouwen’,” aldus Petra van der Vlugt, programmamanager events.

Jouw reis naar zelfvertrouwen

“Zelfvertrouwen is een belangrijk onderwerp in de zoektocht naar passend werk. Onderwerpen als hoogbegaafdheid en sociale (on)veiligheid zijn hierbij belangrijke thema’s. Tijdens de twee workshops krijgen de deelnemers inzicht in deze thema’s en staan we stil bij hoe ze ermee om kunnen gaan. Samen kunnen we ons zelfvertrouwen vergroten en onze carrièredoelen verwezenlijken. Dus stap in je kracht en maak werk van je zelfvertrouwen,” aldus Brandsma.

Aanmelden nog mogelijk

Over JobOn

Stichting JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten van hun vaardigheden en versterken elkaar ten behoeve van een werkplek die past bij het talent. www.jobon.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen