Open Coffee Velp donderdag 9 november

Foto:

Op donderdag 9 november kunnen zzp’ers, freelancers, ondernemers, studenten én mensen die plannen hebben ‘iets’ voor zichzelf te beginnen, weer werken aan hun netwerk. Open Coffee Velp is in het hoofdgebouw van het Astrum College in Velp.

De koffie is gratis, de opgeschuimde melk wordt, exclusief voor Open Coffee Velp, aangeboden door Henk-Paul Hegeman.

‘The place to be’

Het Ondernemershuis (in het Astrum College) is voortaan op donderdag (behalve in schoolvakanties) tussen 9.00 en 17.00 uur exclusief gereserveerd voor allerlei activiteiten, zoals inspiratie halen en brengen, gastsprekers, vergaderruimte of gewoon als werkplek. Open Coffee Velp is daar één onderdeel van, maar er is meer mogelijk. Dus wil je een zakelijke afspraak maken, wil je even rustig kunnen werken, wil je andere ondernemers, docenten of studenten met ondernemersplannen ontmoeten, het kan hier allemaal. Kortom: dit is ’the place to be’ als het om laagdrempelig netwerken gaat.

Praktische informatie

  • Tussen 10.00 en 12.00 uur ben je van harte welkom bij Open Coffee Velp op de nieuwe stek in het hoofdgebouw van het Astrum College aan de Gruttostraat 10, 6883 CE, Velp.
  • Tegen betaling zijn er ook versnaperingen of lunchmogelijkheden.
  • Er is voldoende parkeerruimte bij de ingang van het Biljoenbad of aan de achterzijde van de sporthal bij het Titus Brandsma College.
  • Aanmelden is niet verplicht maar kan via [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen