Totale leegverkoop bij Beddenspecialist Topslapen in Arnhem en Elst

Foto: Topslapen

Beddenspecialist Topslapen Elst en Arnhem gaat na lang beraad het roer een beetje omgooien. Charlotte Pouwels is en blijft de eigenaresse van beide winkels alleen de naam van de winkels wordt veranderd in Topslapen.nl, Slaapspecialist sinds 1989.

Ze besloten een wisseling te maken in het assortiment- en merkenopbouw. Dit is de reden dat ze veertien dagen flink gaan opruimen en dat veel showroom bedden en matrassen met hoge kortingen geprijsd zullen zijn. Topslapen heeft super aanbiedingen in bed- en badtextiel en biedt je een leuke korting op de huidige collectie.

Partnercontent

Nieuw in het assortiment zijn de merken Pullman en Perzona. Slapen als in een vijf sterren hotel, maar dan thuis! Dat is slapen op een boxspring van Pullman. De slaapadviseurs van Topslapen.nl laten jou graag alle verschillende mogelijkheden zien. Pullman staat voor ambachtelijk handwerk en ze maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Slapen op een Pullman staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort.

Profielscan

Slaap je niet goed en ben je op zoek naar een matras wat compleet ingesteld is op jouw lichaam maak dan vandaag nog een afspraak voor jouw profiel scan! En ervaar jouw persoonlijke matras van Perzona. Kortom genoeg redenen om een bezoek te brengen aan een van onze winkels in Arnhem en Elst. De leegverkoop is al van start gegaan op dinsdag 24 mei en eindigt op zaterdag 11 juni.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen