Problemen met uw pc of laptop? Bel Thuis-PC.nl!

Foto: Thuis-PC

Thuis-PC uit Arnhem heeft jarenlange ervaring met de reparatie en verkoop van laptops en pc’s. Een betrouwbaar adres met uitstekende service.

Partnercontent

Eigenaar Piet Hoogland: “Zowel bij aankoop als bij reparatie beginnen we met een nauwkeurige inventarisatie van wat u van uw laptop of PC verwacht. Is de analyse eenmaal gemaakt dan staat onze kennis en jarenlange ervaring er borg voor dat u weer snel optimaal van uw apparaat gebruik kunt maken. Langsbrengen na contact, hulp bij u op locatie, maar ook snelle service via hulp op afstand is mogelijk.”

Geen onnodige tools

Het komt voor dat er in winkels of op webshops een laptop of PC wordt aanbevolen, die meer tools bevat dan u nodig heeft, aldus Hoogland. “Op zich is dat niet erg maar u betaalt dan wel voor zaken die voor u overbodig zijn. Nog erger is dat u wordt weggestuurd met een aanbieding van driehonderd euro die nieuw uit de doos al traag blijkt te zijn. Goed onderbouwd advies inwinnen is dan ook heel verstandig.”

Persoonlijke service en brede kennis

Thuis-PC.nl staat verder voor: persoonlijke service en brede kennis. Zowel particulieren als bedrijven vinden in Thuis-PC.nl dan ook een betrouwbare partner bij aanschaf van nieuwe, of tweedehands, computers, laptops, of benodigdheden. “Wij kunnen eigenlijk alles snel en scherp geprijsd leveren. Neem gerust contact met ons op!”

Informatie

  • Adres Thuis-PC.nl: Bingelradestraat 3, Arnhem; 06 81469489;
  • Advies, Verkoop, Onderhoud, Reparatie, Systeembeheer.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden