Wereld Onbekend bezorgt Geluksmomentjes tijdens Gelukstour

Foto: Pixabay

Op 21, 22 en 23 december rijdt de Gelukstour van Wereld Onbekend in een klassieke retro bus door de regio’s Rivierenland/Betuwe, Arnhem en omstreken en Nijmegen en omstreken.

Wereld Onbekend bezorgt vlak voor de feestdagen Geluksmomentjes bij degenen die wel wat extra geluk verdienen – kleine momentjes van puur geluk, ingepakt in een gezellig cadeaupakketje!

De Geluksmomentjes worden deze maand rondgebracht tijdens de Gelukstour: Wereld Onbekend tourt in een mooie bus langs jóuw dierbaren om hen persoonlijk een Geluksmomentje te bezorgen. En: alleen tijdens de Gelukstour betaal je geen verzendkosten!

Hart onder de riem

Wereld Onbekend is het bedrijf van Moniek Hofs, 26 jaar en gek op verrassen en verrast worden. Een nieuw bedrijf, dit jaar net opgericht. Een bedrijf met een passie voor verrassen en verrast worden. Daarom introduceert Wereld Onbekend drie Geluksmomentjes: een Theemomentje, een Koffiemomentje en een Chocolademomentje. Bovendien is er het unieke Geluksmomentje voor de toch wat vreemde kerstdagen van dit jaar: Kerstgeluk. Met wéér een nieuwe lockdown is het nu nóg belangrijker dan ooit tevoren om dierbaren te laten weten dat we elkaar niet vergeten zijn. Speciaal om mensen een extra hart onder de riem te steken deze feestdagen bezorgt Wereld Onbekend op 21, 22 en 23 december 2020 nu zélf Geluksmomentjes bij de gelukkige ontvanger, in een klassieke retro bus!

Cadeaupakketten

De Geluksmomentjes zijn originele cadeaupakketten, gevuld met speciaal geselecteerde producten : handgemaakt volgens ambachtelijke wijze of volgens traditioneel recept. Eerlijke prijzen voor een eerlijk product. Verrassend, origineel, lokaal: dát is waar Wereld Onbekend voor staat. Voor  meer informatie over de Gelukstour en de Geluksmomentjes, ga naar www.wereld-onbekend.nl/gelukstour.

Ook iemand verrassen?

Wil jij ook iemand verrassen in deze donkere dagen? En die verrassing laten bezorgen door Wereld Onbekend tijdens de Gelukstour? Of gewon meer informatie over Wereld Onbekend? Kijk dan op de website. 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden