Douwe Egberts koffiepunten sparen voor de Voedselbank

Foto: Lions Club Nederland

De hele maand december zamelt de Lionsclub Douwe Egberts koffiepunten in voor de Voedselbank. De ingeleverde punten worden omgeruild voor koffie.

De koffiebrander zelf geeft daarnaast ook nog eens een mooie bonus. Hierdoor wordt de opbrengst nog hoger en kunnen de klanten van de Voedselbank genieten van een extra ‘bakkie troost’. Heb jij nog koffiepunten liggen waar je niets mee doet? Duik in je keukenla, ga op zoek (ze liggen waarschijnlijk achterin dat stoffige hoekje) en neem ze mee als je boodschappen gaat doen.

Inzamelpunten

Het is fijn als je de bonnen in een envelop doet. Bij de volgende inzameladressen staan speciale dozen klaar om de punten in te leveren:

 1. AH – Van Lawick van Pabststraat 76
 2. AH – Vossenstraat 1
 3. AH – Groningensingel 959
 4. Ah – Fortunastraat 17
 5. AH – Dorpsplein 6, Westervoort
 6. Coop – Hanzestraat 145
 7. Coop – St. Gangulphusplein 24
 8. Coop – Geitenkamp 17
 9. Coop – Kroonsewal 10
 10. Coop – Op ’t toneel 1
 11. Jumbo – Amsterdamseweg 33
 12. Jumbo – Elderveldplein 12
 13. J. Linders – Hoefbladlaan 27

Lionsclub

Deze actie wordt alweer voor de achtste keer georganiseerd door de Lionsclub. Vorig jaar ontving de Voedselbank maar liefst 20.000 pakken Douwe Egberts koffie. Koffie is voor de klanten van de Voedselbank heel bijzonder. Het is een duur product en omdat het heel lang houdbaar is, komt het eigenlijk nauwelijks bij de Voedselbank terecht. De actie loopt de hele maand december.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden