Arnhem, mijn laatste rustplaats

Foto: Johan Uitvaartzorg

Advertorial – Mijn missie als uitvaartondernemer Johan Uitvaartzorg, is om binnen de uitvaartbranche een nieuw gezicht te laten zien en een nieuw geluid te laten horen.

Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk altijd persoonlijk en respectvol help ik u bij het realiseren van uw persoonlijke wensen. Naast blijven ontdekken van bijzondere plekken in de stad vind ik het fijn om mensen samen te brengen en te verbinden. Ik vind het heel waardevol om op deze manier iets bij te dragen aan een stad waarin mensen meer samenwerken en naar elkaar omkijken.

Unieke afscheidsplekken

Arnhem heeft mooie locaties te bieden als laatste rustplaats. Eén daarvan is de nieuw te openen natuurbegraafplaats Koningsakker aan de Sportlaan. En wist u dat er naast het crematorium Moscowa unieke plekken zijn voor het laatste afscheid? Zoals het Watermuseum aan de Zijpendaalseweg, het Nederlands Wijnmuseum aan de Velperweg of Theater het Hof aan de Boekhorstenstraat, van waar de kist, na het proosten op het leven, overgebracht wordt naar het kleinschalige crematorium Fine Vita in Heteren voor een persoonlijk afscheid.

Want ieder mens is uniek. Waarom zou je tijdens de laatste reis je identiteit wegstoppen?

Persoonlijke uitvaart op maat

Voor een persoonlijke uitvaart op maat voor elk budget, in en rond Arnhem, biedt Johan Uitvaartzorg vanaf €2895.00 u een complete uitvaart aan, bel voor meer informatie naar 06-10 12 22 05, ook als u elders verzekerd bent.
www.johanuitvaartzorg.nl

 

©Natuurbegraafplaats Heidepol
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden