Giath opent bijzondere koffiebar op Arnhem CS

Foto: Twycer bedrijfsfotografie

Op maandag 9 september om 6.54 uur opent Koffie van Ghiath. Een nieuwe sociale koffiebar naast de hoofdingang van Arnhem Centraal Station.

In deze koffiebar staat misschien wel de allervriendelijkste barista van Nederland: Ghiath. Na het uitbreken van de oorlog in Syriƫ is hij na een zware tocht van ruim 23 dagen lopen en een helse overtocht in Nederland beland. Via de Gemeente Arnhem kwam Ghiath in een leerwerktraject bij WAAR Arnhem. Een gouden match. Met enorme ijver en doorzettingskracht leerde Ghiath binnen een jaar alle beginselen van de Nederlandse taal.

Koffiespecialist

Nu is het tijd voor de volgende stap, een eigen onderneming, de lekkerste koffies en positiviteit delen op het station. De Arnhemse koffiebrander Peeze levert de fairtrade en biologische koffiebonen en thee. Voor de liefhebber, de echte koffiespecialist of snelle treinreiziger, voor ieder wat wils. Extra handig: je kan zelfs je eigen koffie bestellen met de app Koffie van Ghiath. Reserveer en betaal van tevoren en jouw koffie, flat white of cortado staat op een zelfgekozen tijdstip voor je klaar!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden