Tien jarig bestaan Lectoraat Logistiek & Allianties

Foto:

ARNHEM – Het Lectoraat Logistiek & Allianties van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) organiseert op donderdag 31 januari 2013 het congres Logistiek – Slim verbinden. “We staan stil bij drie logistieke mijlpalen tegelijkertijd!”

ARNHEM – Het Lectoraat Logistiek & Allianties van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) organiseert op donderdag 31 januari 2013 het congres Logistiek – Slim verbinden. “We staan stil bij drie logistieke mijlpalen tegelijkertijd!”

 

Drie logistieke mijlpalen

Onder het motto: Slim samenwerken: haal meer uit de samenwerking hbo & bedrijven, wordt stilgestaan bij drie logistieke mijlpalen tegelijkertijd! Het Lectoraat Logistiek & Allianties van de HAN bestaat 10 jaar. Tegelijk bestaat een van de succesvolle producten van het Kennisakkoord Logistiek – Topcoaches voor Toptalent – 5 jaar. En als kroon op de samenwerking tussen hogescholen en het logistieke bedrijfsleven in het Kennisakkoord Logistiek, opent de HAN het regionale kennisdistributiecentrum (Kennis DC Logistiek Gelderland).

Samenwerking hogescholen en het bedrijfsleven – Kennisakkoord Logistiek

Lector Stef Weijers is een van de initiatiefnemers van het Kennisakkoord Logistiek, waarin hogescholen en het bedrijfsleven samenwerken aan innovatie door de aansluiting tussen het logistiek onderwijs en de bedrijfspraktijk te verbeteren. In 2008 won het Kennisakkoord de HBO Innovatieprijs. Samen hebben zij KDC’s (Kennis Distributie Centra) opgezet, en zetten zij nu het landelijk expertisecentrum Logistiek op.

Logistieke kennis delen

Op donderdag 31 januari 2013 krijgt u te horen wat het KennisDC Logistiek gaat doen, ook in de regio, en welke rol de verschillende Nederlandse lectoraten logistiek spelen in de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven. Daarnaast krijgt u inzicht in de toekomstige ontwikkelingen in de regio Gelderland en de betekenis daarvan voor het logistieke werkveld. In workshops maakt u kennis met de expertise van elk van de Nederlandse lectoraten logistiek. Het congres biedt ook de gelegenheid om waardevolle contacten te leggen.

Voor het volledige programma en voor aanmelden gaat u naar HAN.nl

U kunt het congres LOGISTIEK – Slim verbinden kosteloos bijwonen.

Het congres vindt plaats op de HAN, FEM, Ruitenberglaan 31, 66826 CC, Arnhem.

www.han.nl/jubileum-la

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen