Romantisch Valentijnsdiner in de Koepelgevangenis

Foto: Prison Experience

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert Prison Experience een bijzonder Valentijnsdiner in de Koepelgevangenis.

Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde. Onder het motto ‘Gevangen door de liefde’ biedt Prison Experience verliefde stelletjes de kans om Valentijnsdag te vieren in de koepelgevangenis in Arnhem. Je kunt je samen met je geliefde een avond laten opsluiten in een cel terwijl je daar geniet van een romantische maaltijd.

Mini concert Jan Vayne

De avond begint om 18:00 uur met een mini concert door Jan Vayne. Na diens optreden word je begeleid naar je eigen cel om te genieten van een drie-gangen menu. Daarna volgen er nog een paar verrassingen.

Kleinschalig

De koepelgevangenis in Arnhem heeft 206 cellen. De organisatie houdt het voor dit evenement bij maximaal 25 stellen, aldus de organisatren. “Net als de twee voorgaande jaren houden wij vast aan die 25 stellen. De liefde is iets intiems en een kleinschalig evenement past dan ook veel beter.”

Iedereen die ‘gevangen wil worden door de liefde’ kan reserveren op https://prisonexperience.nl/valentijn/. Deze avond is alleen als stel te boeken. De kosten zijn € 150,00 per stel, mini concert Jan Vayne, diner en drankjes. (Sterke dranken zijn niet aanwezig).

Prison Experience

Prison ExperiencePrison Experience is gevestigd in de koepelgevangenis in Arnhem. Het bedrijf beschikt daar over twee volwassen- en een kinderescaperoom. Prison Experience organiseert spellen, rondleidingen en bedrijfsuitjes. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse biedt de Koepelkerk onderdak aan wandelaars.

Informatie over deze Valentijn actie en andere activiteiten in de koepelgevangenis in Arnhem zijn te vinden op www.prisonexperience.nl.

0