Vrijwilligers nodig bij De Eldense Draai op zondag 16 juni

jun 13 , 12:56 Sport
eldense draai wielerronde 2024 1
De organisatie van de Eldense Draai is ook dit jaar op zoek naar een aantal vrijwilligers om dit evenement met een wielerronde, beachvolleybaltoernooi, braderie en live muziek goed te laten verlopen.
Heb jij wat tijd over op zondag 16 juni van 10.00 tot 17.00 uur of van 17.00 tot 19.00 uur? In overleg kan er ook een dagdeel gekozen worden.

Wie zoeken ze?

Ze zoeken hulp bij het toezicht houden bij de afzettingen van 10.00 tot 17.00 uur (er mag ook voor een halve dag worden gekozen), waarbij men het verkeer bij de afsluiting instrueert om een andere route te volgen wegens de afgesloten wegen. Ook fijn als je zou willen helpen met het opruimen van de hekken van 17.00 tot 19.00 uur. Je moet minimaal 16 jaar oud zijn om te helpen.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Je draagt bij aan een mooi sportevenement in een gezellig dorp, genietend van het weer, wielerwedstrijden en andere sportieve activiteiten. Plus een vrijwilligersvergoeding, lekker lunchpakketje en een drankje na afloop. De mensen die bij het verkeer ondersteunen krijgen een korte online instructie voor de verkeersregelaars.

Meedoen?

Help jij mee om deze jaarlijkse wielerronde weer tot een succes te maken? Graag bijdragen aan een superleuk sportevenement? Word dan onderdeel van het team van De Eldense Draai.
Neem dan contact op met Jasper Bugter, (06) 29034741 of via [email protected]

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is er voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Op hun website
vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.