Alpha City Run verplaatst naar 6 oktober

apr 04 , 17:13 Sport
alphacityrunmarcouch25 1
Het is met veel trots en blijdschap dat de organisatie van Alfa City Run kan delen dat ze het inschrijfgeld drastisch heeft weten te verlagen.
Omdat de nieuwe opzet ervoor zorgt dat de organisatie samen met haar partners wat meer tijd nodig hebben én omdat ze iedereen de kans willen geven om mee te doen, verplaatst de organisatie het evenement van donderdag 9 mei naar zondag 6 oktober.

Alpha City Run

De Alpha City Run is ontstaan uit de droom van organisator en personal trainer Danny van Aanholt. Niet voor niets heeft burgemeester Ahmed Marcouch zijn naam verbonden aan de run. Zelf opgegroeid in een omgeving met beperkte middelen, heeft Danny ervaren wat voor impact sport en bewegen heeft op de fysieke gezondheid en het mentale welzijn. Daarnaast willen we dat de run voor iedereen toegankelijk is. Dat is de reden waarom je ook deel kunt nemen met de Gelrepas.

Prijs vaak struikelblok

Desondanks heeft de organisatie gemerkt dat de prijs van het evenement vaak als struikelblok werd genoemd voor deelname. De Alpha City Run is een obstacle run waar iedereen aan mee kan doen. Het is geen wedstrijd, je mag het parcours wandelend of hardlopend afleggen. En je mag elkaar helpen om de obstakels te overwinnen. De deelname zelf zou daarom nooit vanuit financiële redenen een obstakel mogen zijn. De organisatie heeft deze geluiden vanaf het begin serieus genomen en gezocht naar manieren om de prijs te verlagen.
alph city run2

Partners helpen

Het is dan ook met veel trots en blijdschap dat de organisatie kan delen dat ze het inschrijfgeld drastisch heeft weten te verlagen. Dit is alleen mogelijk dankzij de financiële of materiële bijdrage van haar partners: onder andere Vitesse, Defensie, Boardbusters, BEA Vastgoed, XXL Nutrition en Mainfreight zetten zich in om de run voor iedereen toegankelijk te maken. Voor €30 kun je zelf kiezen of je de 6,5 km route of de dubbele 13 km route loopt, met respectievelijk ruim 20 en 40 obstakels.
Maar let op, deze prijs is alleen geldig bij inschrijving vóór 1 augustus. Na deze datum zal de inschrijfprijs stijgen naar €40.

Alpha City Run is op 6 oktober in plaats van 9 mei

Omdat de nieuwe opzet ervoor zorgt dat de organisatie samen met haar partners wat meer tijd nodig hebben én omdat ze iedereen de kans willen geven om mee te doen, verplaatst de organisatie de Alpha City Run
van donderdag 9 mei naar zondag 6 oktober. Iedereen die al een kaartje had gekocht, heeft het verschil inmiddels teruggestort gekregen. Samen gaan we voor een gezonde en actieve gemeenschap in Arnhem.

Bijdragen?

De organisatie is altijd op zoek naar bedrijven en sponsoren die samen met hen de schouders willen zetten onder de missie ‘iedereen in beweging´ en van de run een succes willen maken.
Wil je daar aan bijdragen? Neem dan contact met hen op via [email protected] .