Landelijke jeugdtrainersavonden over trainen van jeugdspelers

Foto: KNVB

In oktober en november vinden weer verschillende landelijke jeugdtrainersavonden vanuit de KNVB plaats. Het thema van deze avonden is: het trainen van jeugdspelers.

Op vrijdag 28 oktober vindt een trainersavond plaats bij FC Castricum en op vrijdag 4 november zal op het complex van DVS’33 in Ermelo, eveneens een landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden. Daarnaast zijn er trainingen in Maarssen (11 november) en Kapelle (18 november).

Contacten opdoen

Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avonden zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn, dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.

Licentiepunt KNVB

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen.
>Alle deelnemers kunnen door het bijwonen van deze landelijke jeugdtrainersavond een licentiepunt van de KNVB ontvangen.Iedere gediplomeerde jeugdtrainer moet zijn/haar trainerslicentie, van de KNVB, iedere drie jaar verlengen. Alle trainers van harte welkom om deel te nemen ongeacht of zij in het bezit zijn van een trainersdiploma.Vooraf aanmelden kan via www.jeugdvoetbalopleiding.nl en ga dan naar Landelijke Jeugdtrainersavond.Voor een volledig overzicht van de actuele trainingsavonden zie landelijke jeugdtrainersavonden.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen