Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie  

Foto: Jeugdvoetbalopleiding

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op maandag 19 en dinsdag 20 oktober 2020, tijdens de herfstvakantie, vinden op het complex van jeugdvoetbaldagen VDZ, uit Arnhem, de Jeugdvoetbaldagen plaats.

De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding. Uiteraard zijn er maatregelen genomen om de dagen coronaproof te maken.

Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging

Alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden. De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Inschrijven

Iedereen mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk. Men kan zich inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen door hier te klikken of door te gaan naar www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen