Een sportief avondje uit bij Arnhems Sportgala op 18 februari

Foto: Sportbedrijf Arnhem Events

Het Arnhems Sportgala op 18 februari is een sportief avondje uit in het Stadstheater. Een avond om terug te kijken op het afgelopen sportjaar.

Dat doet Sportbedrijf Arnhem Events met de bekendmaking van de Sport- en Support-sterren voor unieke prestaties in 2019 en ook met de winnaar van de Sportfoto van het jaar. De toegang is gratis, maar reserveer wel een kaartje. Dan is het duidelijk hoeveel mensen er komen.

Sport-sterren

Meer dan 120 nominaties kreeg de organisatie binnen voor bijzondere sportprestaties. Bij de genomineerden zitten onder andere de handbaldames, Anne van Dam en de rolstoelbasketbalsters. Als amateursporters staan bijvoorbeeld Scaramouce, de dames van Eldenia en de Wheeldancers in de top 10. De jury, onder leiding van Sportwethouder Jan van Dellen, kiest de beide winnaars.

Support-ster

Minstens zo belangrijk zijn de mensen die sport mogelijk maken. Langs de lijn, als scheidsrechter of als organisator. Arnhem mag trots zijn op vrijwilligers als Harry Jacobs en Alfred van Schaar. Ook in deze categorie kiest de jury een winnaar.

Sportfoto

Een goede sportfoto laat passie en inspanning zien. Hobbyfotografen stuurden hun mooiste sportfoto van 2019 in. De jury kiest hieruit de winnaars.

Sportief avondje uit

Zaterdag 18 februari vanaf 19.00 tot 22.30 uur is het Arnhems Sportgala 2020. Het Stadstheater (Velperbinnensingel 10) is de perfecte locatie voor een sportief avondje uit. Spectaculair entertainment, mooie prijzen, lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid voor een goed gesprek. Reserveer alvast een kaartje. De organisatie vindt het leuk als je feestelijke kleding aantrekt.

Programma

  • 19.00 uur: ontvangst met koffie en thee
  • 19.45 uur: start programma
  • 21.15 uur: start netwerkborrel
  • 22.30 uur: einde programma
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden