Bied mee op het speciale Airborne-wedstrijdshirt

Foto: Burgers Zoo

De wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard op zaterdag 21 september staat in het teken van de Airborne herdenking. Als fan heb je nu de ultieme kans om live mee te bieden op een gedragen, ongewassen en gesigneerd Airborne-wedstrijdshirt van jouw Vitesse held.

Het wedstrijdshirt is geïnspireerd op 75 jaar vrijheid.

Steun de Airborne

Het is h 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Bij het wedstrijd zijn veteranen uitgenodigd en er zijn verschillende sfeeracties in de planning. Bovenal zijn er speciale wedstrijdshirts ontworpen, geïnspireerd op 75 jaar vrijheid.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de Airborneherdenking, onder andere voor toekomstige herdenkingen. Meer weten over andere verschillende activiteiten die in het teken staan van de Airborne herdenking? Ga naar https://www.vitesse.nl/airborne.

Vanaf de aftrap

De veiling geldt voor alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt, zowel de basisspelers als de invallers. Vanaf het moment van de aftrap begint de veiling en sluit exact 4 dagen later op woensdagavond om 20.45 uur. Meebieden kan via MatchWornShirt.com ook vanaf de mobiele telefoon.

Snel in huis

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Meedoen? Ga naar MatchWornShirt.com.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden