Terlet extra startplaats Salverda Heide & Heuveltocht

Foto:

Op zaterdag 30 augustus 2014 organiseert Toerclub Swolland voor de 8e keer de Salverda Heide & Heuveltocht. Een tocht voor toerrijders en ATB-ers met startmogelijkheden vanuit Wezep en Terlet.

Dit jaar is voor het eerst Terlet als extra startplaats voor toerrijders opgenomen. Daarnaast zijn er nieuwe routes van 180 en 200 km toegevoegd en in combinatie met de nieuwe startplaats kunnen de deelnemers niet alleen meer kilometers, maar ook tot zelfs 1400(!) hoogtemeters pakken. Voor Nederland is dit uniek. De 100%  gepijlde routes en in GPS beschikbare routes gaan langs de mooiste plekjes door bossen en heide op de gehele Veluwe, van Hattem tot en met De Posbank!
Voor de ATB-ers zijn er een tweetal enerverende routes die gaan door het mooie Swolsche Bos met vele korte intervalmogelijkheden en verrassende klimmetjes, en over de heidevelden bij Wezep. 
De volgende routes zijn beschikbaar: 
Vanuit Wapenveld: Toerrijders/racefiets 65, 90, 120, 140, 180 en 200 km; ATB-ers 30 of 50 km.
Vanuit Terlet: Toerrijders/racefiets 80, 180 en 200 km. 
Langs de route zijn diverse mogelijkheden om uit te rusten en posten waar eten en drinken wordt verstrekt. Centraal in de route in Vierhouten wordt de deelnemers op vertoon van hun deelname die dag met korting koffie met een puntje aangeboden. 
Kosten: € 4,- voor NTFU leden en € 5,- voor niet-NTFU leden; Kijk voor actuele starttijden, routes, GPS-tracks  en meer info op www.heideenheuveltocht.nl.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden