Toptennissers van de toekomst spelen op Beekhuizen

Foto:

Dit weekend is op tennispark Beekhuizen in Velp de Windmill Cup van start gegaan, een categorie 1 tennistoernooi uit de Europe Junior Tour. Honderden jonge tennissers (- 14 jaar) uit de hele wereld proberen in de voetsporen te treden van helden als Federer, Murray of Sharapova.

De Windmill Cup behoort tot de vijf grand slam toernooien die de Young Stars Association jaarlijks organiseert voor topspelers en –speelsters tot en met 14 jaar. De andere speelsteden zijn Parijs, Nantes, Keulen en Hasselt. Veel huidige top-10 spelers speelden in hun jeugdjaren in deze tour. Het is in Nederland het sterkst bezette jeugdtennistoernooi dat wordt gespeeld. 
Tennis, topsport, toekomst
De Windmill Cup wordt georganiseerd door TV Beekhuizen in Velp. Behalve toptennis is het ook een breder platform voor ‘tennis, topsport, toekomst’. Zij organiseert daarom ook tennis clinics in wijken en op scholen, zet milieuprojecten op, organiseert een debat over talentontwikkeling en werkt samen met UNICEF.
Informatie 
De Windmill Cup wordt gespeeld op Tennispark Beekhuizen aan de Beekhuizenseweg in Velp. De wedstrijden starten dagelijks om 9.00 uur, op zaterdag 19 juli worden de finales gespeeld. Voor publiek is de toegang gratis. 
Meer informatie: www.windmillcup.com
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden