EZ&PC-zwemmers actief in Fitness & Health Center Rijkerswoerd

Foto:

ARNHEM / ELST – Fitness & Health Center Rijkerswoerd is al jaren een begrip in Rijkerswoerd en omgeving. Een mooie oude boerderij is omgebouwd tot een ware sportschool.

De wedstrijdzwemmers van EZ&PC waren er te gast en beleefden er een zeer geslaagde middag. Zowel zwemmers als ouders voelden zich direct thuis in de huiselijke sfeer van deze bijzondere sportschool. De minioren en junioren konden zich buiten uitleven tijdens een bootcamp die perfect georganiseerd was, terwijl de senioren onder de deskundige leiding van clubmanager Vinanda Bakarbessy kennismaakten met een High Intensity Interval Training / GRIT Strength. 
Voor de ouders was er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje aan de gezellige bar even met elkaar bij te kletsen. Het was zeer geslaagde en actieve middag en een ieder was het er dan ook over eens dat een dergelijke activiteit zich uitstekend leent om eens op een totaal andere manier met elkaar bezig te zijn! 
Meer informatie over Fitness & Health Center Rijkerswoerd is verkrijgbaar via [email protected] en meer informatie over wedstrijdzwemmen bij EZ&PC in Elst is verkrijgbaar via [email protected] 
Foto: Debby Vermeer
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen