FC Presikhaaf ook te sterk voor SC Bemmel

Arnhem, Door een overtuigende overwinning in en tegen Bemmel heeft het team van trainer Dennis van Beukering de stijgende lijn voortgezet in de eerste klasse E.

In een aanvankelijk zeer stroeve start van deze wedstrijd waarin de thuisclub een voorsprong wist te nemen van 1-0 en deze verzuimde uit te bouwen naar een niet te missen kans op de 2-0. Essen Gurbuz tekende voor de 1-1 nog voor het rustsignaal. In de tweede helft kreeg FC Presikhaaf een strafschop die knap werd gestopt door de doelman van Bemmel. In minuut 64 was het dan eindelijk toch raak. Giel Neervoort wist de 1-2 te scoren. In dit deel van de partij was het Presikhaaf die het betere van het spel had en zag dit resulteren in de bevrijdende 1-3 gescoord door Essen Gurbuz. Een verdiende overwinning voor de Arnhemmers die Koploper Alverna (3-1 tegen Germania) en nummer twee Silvolde (1-2 tegen Achilles’12) eveneens zag winnen.