Swift ook te sterk voor Hurry Up

Arnhem, In de altijd lastige uitwedstrijd tegen Hurry Up hebben de handballers van trainer Paul Schuurkes wederom een puike prestatie neer gezet. In sportcentrum ‘De Eendracht’ in Zwartemeer was het een spannende strijd waarin beide teams erg aan elkaar gewaagd waren maar waar Swift bij rust de kleedkamer opzocht met een 12-15 voorsprong.

Een tactisch zeer sterk en georganiseerd goed spelend Swift kon buigen op een zeer sterke verdediging waar doelverdediger Mark Leckebush weer een sterke partij keepte. In de tweede helft wisten de Arnhemmers de voorsprong zelfs iets uit te bouwen en was de zeer verdiende 21-30 overwinning een feit. Swift beleeft een erg sterk begin in deze competitie met 9 punten uit 8 wedstrijden. Op 24 november is de volgende wedstrijd tegen het eveneens zeer sterke OCI/Lions die de tweede plaats bezet met 11 punten uit 7 wedstrijden.