FC Presikhaaf bezig aan sterke inhaalrace

Arnhem – In de thuiswedstrijd tegen SC Enschede heeft het team van coach Dennis van Beukering een goede en tevens plichtmatige winst behaald op SC Enschede. De hekkesluiter was in dit aantrekkelijke duel in de beginfase niet eens de mindere van het thuisspelende Presikhaaf.

Een fel startend Enschede die vol op de aanval speelde, zag Presikhaaf de 1-0 aantekenen door een doelpunt van Essen Gurbuz. Kort voor rust bracht Giel Neervoort de stand op 2-0. In het verloop van de tweede helft was wederom Giel Neervoort die de 3-0 scoorde. Shiwan Hamdaziz en weer Essen Gurbuz tekenden voor de uiteindelijke 5-0 overwinning. In de top 4 in deze eerste klasse E wisten Alverna (0-2 bij Babberich), Silvolde (2-0 tegen TVC’28) en Germania (3-1 tegen Rheden) allen hun wedstrijd winnend af te sluiten. Op 18 november speelt FC Presikhaaf uit tegen SC Bemmel. Koploper Alverna speelt thuis tegen de nummer 4 Germania.