Swift naar mooi resultaat in openingswedstrijd

Arnhem -De ‘jonkies’ van eredivisionist Swift uit Arnhem hebben hun eerste wedstrijd in de hoogste klasse een meer dan puike prestatie neer gezet. De Arnhemse handballers die het afgelopen seizoen al imponeerde door zich middels de nacompetitie te handhaven, waren in Volendam erg goed op dreef. De wedstrijd in en tegen de landskampioen Volendam werd afgesloten met een 31-31 gelijkspel. Een uitslag waar vooraf zou worden getekend gezien het enorme kwaliteitsverschil. Na een meer dan verdiende voorsprong bij rust (14-17) hielden de Arnhemmers hun strakke verdediging in tact en voelde dat er misschien wel iets meer in zou kunnen zitten tegen de regerend landskampioen. Een echte stunt zat er net niet in, omdat de thuisclub op de valreep de gelijkmaker wist te scoren. Dario Polman kwam tot 8 treffers. Een mooie opsteker voor de mannen van Swift in dit nog prille seizoen. Op 8 september om 20.15 is Eurotech/Bevo de volgende tegenstander in de eigen sporthal Elderveld.