Bekerduel FC Eindhoven v Vitesse: UITVERKOCHT

Arnhem – Het bekerduel FC Eindhoven v Vitesse is uitverkocht. Vorige week donderdag 24 november startte de kaartverkoop voor het duel in de 1/8 finale van de KNVB beker. Een kleine week later zijn alle 475 kaarten die beschikbaar waren van de hand gedaan.Voor € 10,- kon een kaart voor de bekerkraker worden gekocht. De overige kosten nemen de spelersgroep en de Supportersvereniging Vitesse voor hun rekening. Iedereen is van mening dat in uitwedstrijden de steun van supporters enorm belangrijk is. Voor de spelers is het mooi dat ze na een vol uitvak in Nijmegen en Doetinchem nu ook in Eindhoven steun krijgen van een vol Vitesse-vak.De kaartverkoop startte op 24 november voor servicekaarthouders. Afgelopen maandag 28 november konden ook seizoenkaarthouders kaarten kopen. Donderdag zou de beurt zijn aan fankaarthouders, maar voordat de kaartverkoop voor de gratis kaarthouders startte is het duel al uitverkocht.

 

Arnhem – Het bekerduel FC Eindhoven v Vitesse is uitverkocht. Vorige week donderdag 24 november startte de kaartverkoop voor het duel in de 1/8 finale van de KNVB beker. Een kleine week later zijn alle 475 kaarten die beschikbaar waren van de hand gedaan.
Voor € 10,- kon een kaart voor de bekerkraker worden gekocht. De overige kosten nemen de spelersgroep en de Supportersvereniging Vitesse voor hun rekening. Iedereen is van mening dat in uitwedstrijden de steun van supporters enorm belangrijk is. Voor de spelers is het mooi dat ze na een vol uitvak in Nijmegen en Doetinchem nu ook in Eindhoven steun krijgen van een vol Vitesse-vak.
De kaartverkoop startte op 24 november voor servicekaarthouders. Afgelopen maandag 28 november konden ook seizoenkaarthouders kaarten kopen. Donderdag zou de beurt zijn aan fankaarthouders, maar voordat de kaartverkoop voor de gratis kaarthouders startte is het duel al uitverkocht.

Voor iedereen die geen kaartje heeft voor het bekerduel. De wedstrijd wordt live uitgezonden op EredivisieLive. De aftrap is om 18.45 uur. Geen EredivisieLive? De wedstrijd is ook live te volgen via @MijnVitesse twitter of te beluisteren via VitesseLive.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen