Nederlandse hockeydames verslaan Duitsland

Arnhem, 9 november 2011 De hockeydames van het Nederlands elftal hebben in Arnhem een 5-0 overwinning geboekt tegen eeuwige rivaal Duitsland.  Deze tweestrijd vond plaats op de fraaie locatie van Hockeyvereniging Upward. Hoewel het hier echter om een oefenduel ging zijn de wedstrijden tegen onze oosterburen altijd verzekerd van een gezonde en meestal sportieve strijdlust. Coach Max Caldas trad aan met een sterke formatie die Maartje Paumen de 1-0 zag aantekenen, gevolgd door een fraai doelpunt van Naomi van As. In de tweede helft waar doel werd verdedigd door Floortje Engels werd de voorsprong uitgebouwd tot 5-0 Sabine Mol en Naomi van As tekenden beide voor twee treffers. De dag ervoor werd er door de Nederlandse dames onder 21 jaar nog met 2-5 verloren van de leeftijdsgenoten uit Duitsland eveneens op het veld van Upward.

Arnhem, 9 november 2011 De hockeydames van het Nederlands elftal hebben in Arnhem een 5-0 overwinning geboekt tegen eeuwige rivaal Duitsland.
Deze tweestrijd vond plaats op de fraaie locatie van Hockeyvereniging Upward.
Hoewel het hier echter om een oefenduel ging zijn de wedstrijden tegen onze oosterburen
altijd verzekerd van een gezonde en meestal sportieve strijdlust.
Coach Max Caldas trad aan met een sterke formatie die Maartje Paumen de 1-0 zag aantekenen, gevolgd door een fraai doelpunt van Naomi van As.
In de tweede helft waar doel werd verdedigd door Floortje Engels werd de voorsprong uitgebouwd tot 5-0 Sabine Mol en Naomi van As tekenden beide voor twee treffers.
De dag ervoor werd er door de Nederlandse dames onder 21 jaar nog met 2-5 verloren van de leeftijdsgenoten uit Duitsland eveneens op het veld van Upward.