Zoekactie ook in Arnhem naar vermist meisje

Foto: Politie

Sinds eergisteren wordt er volop gezocht naar een vermist meisje van zeventien jaar in de buurt van Heveadorp en Arnhem. Er zijn grote zorgen over haar gezondheid.

De politie heeft de hulp ingeroepen van burgers en van zoekploegen om haar terug te vinden, maar tot nu toe is ze niet terecht.

Politie vraagt je hulp bij vermissing

De politie is sinds gisteren op zoek naar een meisje van zeventien, die gezien is in de omgeving van Heveadorp. Zij maakt zich zorgen om haar welzijn. Zie je haar, bel dan direct de politie op nummer 0900-8844.

Signalement:vermist meisje

Karlijn is een meisje van zeventien jaar oud, 1.65 lang met een tenger postuur. Ze heeft krullend bruin haar tot op haar schouders.
Gekleed in een:
– zwarte Adidas sportbroek met drie witte strepen
– beige hoody met caramel bruine letters erop
– Adidas gympen
– vermoedelijk heeft ze een witte deken bij zich

De politie heeft de laatste drie dagen op basis van beschikbare informatie uitvoerig gezocht in de omgeving van Heveadorp en naburige gemeenten. Zie je haar? Bel dan meteen de politie.

Privacy

In overleg met de familie maakt de politie haar foto bekend in de hoop haar zo snel te vinden. Over haar omstandigheden of waar ze vandaan komt, worden, vooralsnog, geen mededelingen gedaan. Het tonen van een foto en persoonsgegevens van vermiste personen grijpen diep in op de privacy van betrokkenen. Zeker als de vermiste nog minderjarig is. Ga respectvol en zorgvuldig om met deze informatie. En verwijder deze weer als we daarom vragen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden