112

Getuigen gezocht van overval in de Hanzestraat

Foto: Politie Arnhem

Op donderdagavond 20 februari is er een overval gepleegd door een persoon met een wit masker voor het gezicht op een telecomwinkel aan de Hanzestraat in de wijk Presikhaaf. De dader ging er na de overval vandoor.

De politie zoekt getuigen die meer weten of die iets hebben gezien op dat moment.

Politie gebeld rond 20.40 uur

Rond de klok van 20.40 uur werd er gebeld naar de meldkamer van de politie. Vermoedelijk zou een man een overval plegen onder dreiging van een scherp voorwerp. Na de overval liep de hij de winkel uit met diverse mobiele apparaten en sloeg rechtsaf richting de supermarkt. De politie is in de omgeving op zoek geweest naar de dader, maar die werd helaas niet meer aangetroffen.  We hebben in de winkel onderzoek gedaan en hebben gesproken met het personeel van de winkel. Ook kijken we in de omgeving of er bewakingscamera’s zijn waar we verder mee kunnen rechercheren.

Signalement

De overvaller droeg groene schoenen met een witte zool, een blauwe dan wel grijzige spijkerbroek. Ook had hij een zwarte of donkerblauwe jas met een wit stiksel op de linker schouder en op de rug  ter hoogte van de linker oksel een vermoedelijk wit merkteken (onbekend welke). Hij had donkere handschoenen aan en een zwarte/donkere muts op. Daarnaast droeg hij tijdens de overval een wit masker. Hij heeft een blanke huidskleur.

Volle oranje plastic tas

Opvallend is dat de overvaller met een volle oranje plastic tas (vermoedelijk een Coop tas) het winkelcentrum uitrent. Dit moet mensen opgevallen zijn. We komen daarom graag met jou in contact als je iets gezien hebt. Dus heb je rond 20.40 uur, of kort erna, iets opvallends gezien dat mogelijk in verband kan worden gebracht met deze overval? Bel dan met de politie op 0900-8844. Je kunt ook anoniem bellen op 0800-7000 met Meld Misdaad Anoniem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden