Opening Lokaal Vitaal in het Astrum College

Foto: Astrum College

Lokaal Vitaal in het Astrum College in Velp wordt op donderdag 9 juni geopend om 16.30 uur. Lokaal Vitaal is de nieuwe ruimte binnen het Astrum College waar gezond leven centraal staat.

Marije de Vries (Directeur Fitter Nederland) opent het lokaal in samenwerking met stagiaires en studenten van de opleidingen binnen Sport en Bewegen.

Inspirerende ruimte

De voormalige bibliotheek van Velp heeft ruimte gemaakt voor een inspirerende ruimte waar de studenten van het Astrum College les krijgen. De focus ligt op het inzetten van een brede scope: denk daarbij aan het goed in je vel zitten, samen sporten, voldoende slaap en gezonde voeding.

Belangstelling?

Ben jij benieuwd hoe deze nieuwe innovatieve ruimte eruit ziet? Maak dan een afspraak om een rondleiding te krijgen door een e-mail te sturen aan [email protected]

Astrum College

Het Astrum College biedt diverse mbo-opleidingen aan in de richtingen Zorg en Welzijn; Horeca, Recreatie en Toerisme; Handel, Economie en Administratie; Media en ICT en Veiligheid en Sport. Het Astrum College is gevestigd op Gruttostraat 10 in Velp.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen