Online open dag bij Hogeschool Van Hall Larenstein op 24 april met studiekeuzetest

Foto: hvlv

Voor wie zich wil inschrijven voor een hbo-studie, organiseert Hogeschool Van Hall Larenstein aanstaande zaterdag 24 april een online open dag. Tussen 12 en 15.30 uur zitten studenten en docenten klaar in de live chat om persoonlijk vragen te beantwoorden.

Daarnaast kun je allerlei filmpjes bekijken, presentaties bijwonen en een virtuele tour door de schoolgebouwen van Velp en Leeuwarden maken.

Studiekeuzetest

Nieuw is de studiekeuzetest. Hiermee kan iedereen er in vier minuten achter komen welke van de vele opleidingen van Hogeschool Van Hall Larenstein het best past bij zijn of haar interesses en talenten.
Het persoonlijke resultaat van de studiekeuzetest (https://www.hvhl.nl/themapagina/hvhl-studiekeuzetest.html) helpt om gefocust de open dag te bezoeken. Ook wie een opleiding in deeltijd zoekt, kan zich volop oriƫnteren tijdens de online open dag. Er is zaterdag alle aandacht voor praktische zaken als inschrijving, toelating en studiebegeleiding. Ook ouders of partners van nieuwe studenten zijn online van harte welkom!

Opleidingen

Inschrijven voor een opleiding bij Hogeschool Van Hall Larenstein is ook nog mogelijk na 1 mei. Je kunt bij de hogeschool in Leeuwarden en Velp terecht voor hbo-opleidingen op het gebied van dier, voeding, water, de groene leefomgeving en business. De hogeschool biedt naast vierjarige bacheloropleidingen ook opleidingen in deeltijd, masters en tweejarige associate degrees aan.

Aanmelden

Wie zich aanmeldt via de website ontvangt een link naar de online open dag en kan uitgebreid gaan rondkijken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden