Coronaproof afzwaaien 113 leerlingen Leerpark Presikhaaf

Foto: Aarentheem College

Afgelopen week nam Leerpark Presikhaaf tijdens een feestelijke ceremonie afscheid  van in totaal 113 leerlingen. Zij namen respectievelijk hun getuigschrift, MBO- of VMBO-diploma in ontvangst.

In verband met de coronamaatregelen werden de leerlingen deels in de open lucht ontvangen en kregen ze een hoepel toegewezen waarbinnen ze moesten staan tijdens de speech en de uitreiking.

Laatste periode extra zwaar

Directeur Geke Kersten prees hen voor de inzet tijdens de online lessen, die de laatste periode extra zwaar maakte: “Jullie hebben ervaren wat het is om zelf verantwoordelijkheid te nemen, een competentie die vanaf nu nog belangrijker wordt.” Na alle speeches, liedjes en het ondertekenen van het diploma, verlieten de leerlingen voor de laatste keer het schoolplein, onder luid applaus van hun voormalige docenten.

Leerpark Presikhaaf

Wie ben je? Wat kun je? Wat zijn je dromen? Op het Leerpark ga je dit ontdekken door meer te doen: tijdens de lessen, de DO-IT uren, en de vele activiteiten in en rond de school. Ben jij op zoek naar een school voor vmbo basis, vmbo kader, beroepsmavo, praktijkschool of mbo? We ontmoeten je graag! Je kunt ons leren kennen tijdens het open huis, in de minilessen en op informatieavonden. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden