Vrijwilligersvacature: Uit in Arnhem zoekt vrijwilliger redactie en social media

mei 25 , 10:26 Nieuws
uit in arnhem
Het ene moment speur je naar persberichten over unieke voorstellingen, het andere moment ga je op zoek naar nieuwe plekjes om in Arnhem koffie te drinken.
De volgende dag bezoek je een concert van jouw favoriete band, lunch je bij dat nieuwe tentje, of wandel je door één van de Arnhemse parken. Bij Uit in Arnhem willen wij jouw en onze versie van Arnhem laten zien. Op dit moment is er ruimte voor één of meerdere teamleden voor redactie en social media. Dus wil jij schrijven over jouw stad, of Arnhem juist laten zien door middel van toffe vlogs of reels? De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en jouw creativiteit en talent kun je hier echt laten zien.

Content voor de website

Als redacteur ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, maken en delen van content voor onze website. Je speurt door de persberichten en aankondigingen van de leukste events die dagelijks in onze inbox belanden. Je interviewt artiesten of Arnhemse cultuurmakers. Je doet verslag van een voorstelling of een bezoek aan dat nieuwe restaurant in de stad. Jouw werkzaamheden en werkuren zijn afhankelijk van jouw wensen. Jij bepaalt samen met ons welke onderwerpen jij graag voor je rekening neemt en hoeveel uur je voor ons aan de slag gaat!

Social media

Is schrijven niet helemaal jouw ding, maar maak je graag te gekke reels en stories? Of heb je toffe ideeën om onze social media kanalen bij een breder publiek onder de aandacht te brengen? Ook dan zoeken we jou! Er is ruimte voor iemand die het leuk vindt om samen met ons rubrieken uit te denken en aan de slag te gaan met het delen van de mooiste stories, video’s en andere content. Ook voor deze rol zijn jouw werkzaamheden en werkuren afhankelijk van jouw wensen. Want wij willen vooral dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Wat we van jou verwachten: passie voor cultuur, natuur of culinaire hotspots, je draagt Arnhem een warm hart toe, een enthousiaste pen of ervaring met contentcreatie voor social media, creativiteit en de bereidheid om nieuwe dingen te ontdekken.

Deel je eigen tijd in

Wat wij jou bieden: flexibele werktijden: bij Uit in Arnhem deel je jouw eigen tijd in. We begrijpen dat het leven druk kan zijn, dus je kunt schrijven en content maken wanneer het jou uitkomt. Gratis toegang tot evenementen en culinaire hotspots: geniet van culturele hoogtepunten en culinaire verrassingen zonder dat het je een cent kost! Netwerkmogelijkheden: maak deel uit van ons team en kom in contact met professionals en creatievelingen uit de culturele en culinaire sector van Arnhem. Zo bouw je binnen no-time jouw eigen netwerk op en ontmoet je de leukste mensen. Kies je eigen onderwerpen: wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt in je werk. Daarom schrijf jij, of maak je content bij ons over de onderwerpen die jij leuk vindt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Heb je een leuk idee voor een nieuwe rubriek? Een column of cultuurblog? Be our guest!

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team en de stad op een andere manier verder te ontdekken? Neem dan snel contact met ons op! Heb je vragen over deze vacature? Bel dan even met Rein Aalbers: 06-15854228 of mail naar [email protected]
Wij kijken ernaar uit om van je te horen!
Informatie over andere vrijwilligersvacatures:
Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl Daar vindt u o.a. een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving. Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al je vragen over vrijwilligerswerk