Badmintonclub Groep Zuid zoekt nieuwe leden

Foto: BGZ

Zoek jij nog een badmintonclub in Arnhem, want Badminton Groep Zuid heeft ruimte voor nieuwe leden. Ze spelen in Vredenburg, maar iedereen uit Arnhem is welkom.

Wordt je lid binnen een maand, dan krijg je daarna nog drie maanden badmintonnen gratis.

Recreatief badmintonnen

Badminton Groep Zuid is een recreatieve badmintonclub. Ze spelen met een labelsysteem wat ervoor zorgt dat iedereen met iedereen speelt. Je kunt dus alleen komen of met meerdere. De leden zijn zowel ervaren badmintonners als beginners. De groep badmintont op donderdagavond vanaf 19.30-22.30 uur en op zondag van 11.30-14.30 uur.
Badminton Groep Zuid bestaat al meer dan 30 jaar. Het is een sportvereniging voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil kennismaken met badminton, vertelt Jennifer Jansen. “Onze doelstelling is om twee keer per week een sportieve ontmoeting te hebben waarbij we elkaar uitdagen op het badmintonveld en elkaar ontmoeten in de sportkantine voor een drankje en een goed gesprek. Wanneer je langs komt bij ons of lid wordt hoef je alleen je eigen sportkleding mee te nemen en als je lid bent een eigen racket. Voor shuttles wordt gezorgd.”

Wordt je lid binnen een maand, dan krijg je daarna nog drie maanden badmintonnen gratis.

Drie maanden gratis sporten

Heb je nog goede voornemens voor 2024? Kom lekker sporten bij deze recreatieve badmintonclub! Heb jij een Gelrepas (meer informatie bekijk de site www.gelrepas.nl)? Deze is te gebruiken bij deze sportclub. Je vindt de spelzaal in de Vredenburcht, Slochterenweg 29, 6835 CD Arnhem.
Jennifer Jansen: “Wordt je lid voor 1 februari 2024 dan krijg je van de club naast die vier maanden gratis badminton ook de inschrijfkosten cadeau! Kom dus snel langs, maak kennis met ons en kom meedoen!”

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie zie de www.facebook.com/BGZArnhem) of neem contact op met Ferry Jansen 0639385844.
Bij geen gehoor kunt je ook appen of mailen [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen